vegan eten in valkenburg

Vegan eten in Valkenburg

Zoek jij een vegan restaurant in Valkenburg aan Geul? Zoek dan niet verder! Bij Pistache Streetfood Bar in Valkenburg geniet je van de lekkerste vegan gerechten in onze super gezellige bar. Veel gerechten op onze kaart volledig vrij van dierlijke producten. Als je leeft voor vegan eten is het dé place to be in Valkenburg.

Je kent het wel. Je bent op vakantie en bent op zoek naar een leuk restaurant dat lekkere vegan gerechten serveert. Je zoekt op Google en komt een aantal restaurants tegen die niet veel verder lijken te komen dan een simpel vegan burgertje, een broodje falafel of een salade. Bij Pistache vinden we dat dat anders kan. We hebben een uitgebreide streetfood kaart met vegan gerechten en we breiden deze zelfs keer op keer uit om nog meer vegan gerechten te kunnen bieden. Zo kun je altijd vegan eten in Valkenburg.

Sweet Without Meat

Het meest trots zijn we op onze vegan burger: de Sweet Without Meat Burger. Deze burger is uiteraard volledig vrij van dierlijke producten! In 2020 heeft deze smaakmaker een top 5 klassering gekregen in de Best Burger Benelux competitie als enige plant-based burger. Het is dus niet zomaar een vegan burgertje! De ster van het gerecht is de burger van avocado. Getopt met tomaten- en augurkensalsa, jalapeños, nachos en (indien gewenst) koriander, is deze vegan burger er eentje om voor terug te komen.

Uitgebreide kaart met vegan gerechten

Zoals gezegd is het natuurlijk niet het enige vegan gerecht op onze kaart. We bieden nog veel meer opties voor iedereen die volledig diervrij eet. Daarnaast staan we bekend om onze uitgebreide cocktailkaart. Mocht je een bezoekje brengen aan Valkenburg aan de Geul, of ben je toevallig in de buurt van het mooie Heuvelland, vergeet dan niet waar je voor jouw vegan eetwensen moet zijn. We ontvangen je met open armen! Reserveren kan via onze website.