vegetarisch eten

Vegetarisch eten in Valkenburg

Zoek jij een vegetarisch restaurant in Valkenburg aan Geul? Zoek dan niet verder! Bij Pistache Streetfood Bar in Valkenburg geniet je van de lekkerste vega gerechten in onze super gezellige bar. Veel gerechten op onze kaart zijn vleesvrij. Als je leeft voor vegetarisch eten is het dé place to be in Valkenburg.

Je kent het wel. Je bent op vakantie en bent op zoek naar een leuk restaurant dat lekkere vegetarische gerechten serveert. Je zoekt op Google en komt een aantal restaurants tegen die niet veel verder lijken te komen dan een simpel vega burgertje, een broodje brie of een salade. Bij Pistache vinden we dat dat anders kan. We hebben een uitgebreide streetfood kaart met vegetarische gerechten en we breiden deze zelfs keer op keer uit om nog meer te kunnen bieden.

 

Sweet Without Meat

Het meest trots zijn we op onze vegan burger: de Sweet Without Meat Burger. Deze burger is dus niet alleen vegetarisch, maar zelfs volledig vegan! In 2020 heeft deze smaakmaker een top 5 klassering gekregen in de Best Burger Benelux competitie als enige plant-based burger. Het is dus niet zomaar een vegan burgertje! De ster van het gerecht is de burger van avocado. Getopt met tomaten- en augurkensalsa, jalapeños, nachos en (indien gewenst) koriander is deze vegan burger er eentje om voor terug te komen.

 

Uitgebreide kaart met vegetarische gerechten

Zoals gezegd is het natuurlijk niet het enige vegetarische gerecht op onze kaart. Daarnaast bieden we ook veel vegan opties voor iedereen die volledig diervrij eet. Pistache Streetfood heeft écht nog veel meer te bieden voor de vegans en vegetariërs. Daarnaast staan we bekend om onze uitgebreide cocktailkaart. Mocht je een bezoekje brengen aan Valkenburg aan de Geul, of ben je toevallig in de buurt van het mooie Heuvelland, vergeet dan niet waar je voor jouw vegetarische eetwensen moet zijn. We ontvangen je met open armen!

 

Bekijk hier onze vega & vegan menukaart!